Νέο σόου Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Να παραιτηθούν κυβέρνηση, Αθανασίου -Να ανοίξει εκτάκτως η Ολομέλεια - iefimerida.gr

Νέο σόου Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Να παραιτηθούν κυβέρνηση, Αθανασίου -Να ανοίξει εκτάκτως η Ολομέλεια

Νέο σόου Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Να παραιτηθούν κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης για την υπόθεση της δικογραφίας που αφορά στον Ευάγγελο Βενιζέλο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να πρωταγωνιστεί στην ένταση.Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού επιτέθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης, ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης, αλλά και του Χαράλαμπου Αθανασίου και τόνισε ότι πρέπει να ανοίξει εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής.

Νωρίτερα η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε κάνει την εξής δήλωση: «Εκείνοι που αποθεώνουν την αδιαφάνεια και τη συγκάλυψη με κάθε αθέμιτο μέσο κλείνοντας ακόμα και τη βουλή να γνωρίζουν ότι τους έχει προ πολλού καταδικάσει η κοινωνία στη συνείδηση της. Θέλει απύθμενο θράσος η ιδιοτελείς υπαίτιοι της καταστροφής της χώρας και οι σκανδαλωδώς ωφελημένοι από τη διακυβέρνηση της και τη χρόνια παραμονή τους στην εξουσία να επιτιμούν τη δικαιοσύνη όταν έρευνα και λειτουργεί θεσμικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ