Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Ιουνίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Το βραδάκι η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και από αυτή τη θέση θα δημιουργήσει ενδεχομένως μεγάλη ένταση αύριο, όταν θα βρεθεί απέναντι από τον Άρη, που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Ιδιαίτερα προσέχετε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις αρχές Απριλίου. Σήμερα όμως συνεχίστε να προωθείτε τα σχέδιά σας για ένα οικονομικό σας θέμα. Οι συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται, ιδίως αν έχουν να κάνουν με συναισθηματικά θέματα. Ακόμη και ένα θέμα εργασίας μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους, αρκεί να μην είστε επικριτικοί στις απόψεις σας. Προσέχετε, ο Άρης απέναντί σας προκαλεί κρυολογήματα, μικροατυχήματα και μεγάλη ένταση σε θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σε οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σας αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια μέρα, κατά την οποία θα έχετε την στήριξη των φίλων σας, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-9 Μαΐου προσέχετε πάρα πολύ. Ο Κρόνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί προβληματισμούς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μάλιστα, οι προβληματισμοί αυτό θα είναι ιδιαίτερα εμφανείς μέσα στον Αύγουστο. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαΐου, καθώς τώρα μπορείτε να πετύχετε πολλά. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν. Ο Δίας μέχρι τις 16 Ιουλίου από το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου σάς δείχνει την εύνοιά του, όπως και η Αφροδίτη, που για λίγες μέρες ακόμη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Δώστε προσοχή στις συζητήσεις που θα κάνετε για ένα οικονομικό θέμα, κυρίως αν οι συζητήσεις αυτές αφορούν και αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτές τις διαπραγματεύσεις σας. Εντάσεις, τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε, θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες στον χώρο της εργασίας ή της υγεία σας σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή, σήμερα ευνοείται ιδιαίτερα. Οι φίλοι σάς προσφέρουν την βοήθειά τους, ιδίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Καρκίνου, κάτι πολύ σημαντικό που περιμένετε και είναι σχετικό με έγγραφα, με οικονομικά θέματα, ναι, μεν καθυστερεί αλλά δεν έχει ακυρωθεί. Θα ρυθμιστεί λίγο αργότερα.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η σύνοδος Ήλιου –Ερμή ευνοεί τις συζητήσεις σας με ανδρικά πρόσωπα αλλά και με πρόσωπα κύρους, παρά το γεγονός ότι υπάρχει αρκετή πίεση και σημαντική ένταση. Μάλλον όχι ένταση ακριβώς, αλλά μια ασάφεια, μια δυσκολία στο να είναι ξεκάθαρες οι καταστάσεις. Αντίθετα με παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να υπάρξουν σημαντικά προβλήματα, τα οποία θα γίνουν πολύ μεγαλύτερα μέχρι τις 25 Ιουνίου. Μην αμελείτε και προσπαθήστε να τα ρυθμίσετε άμεσα. Ένα οικονομικό σας θέμα ευνοείται. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σάς προκαλεί άγχος ή αναθεωρήσεις για κάποια ζητήματά σας. Σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας ζωή, ενώ από το μεσημέρι και μετά η κοινωνική σας ζωή έχει να σας πει πολλά. Μην παραμελείτε την υγεία σας, ξεκουραστείτε και αποφύγετε βαριές καταστάσεις αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους των πρώτων ημερών μια υπόθεση που σας απασχολεί άμεσα και έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, μπορεί αυτή τη στιγμή να καθυστερεί, αλλά θα πραγματοποιηθεί. Η Σελήνη σήμερα στους Ιχθύς (μέχρι το μεσημέρι) είναι μοναδική για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 12 -15 Ιουλίου. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιουλίου προσέχετε αυτές τις μέρες. Μέχρι και την άλλη εβδομάδα είναι εκρηκτικές οι καταστάσεις τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και στην οικογενειακή σας ζωή. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε πώς χειρίζεστε τον λόγο, ώστε να αποφύγετε απρόβλεπτα γεγονότα Εντελώς αντιφατικά πράγματα έχετε να αντιμετωπίσετε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-9 Ιουλίου. Από την μια ο Κρόνος σταθεροποιεί καταστάσεις, και από την άλλη ο Ουρανός ανατρέπει τα δεδομένα στην ζωή σας, καθώς προκαλεί σημαντικές αλλαγές, τις οποίες μπορεί να δείτε από αύριο. Ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας, φέρνοντας ευχάριστα γεγονότα τόσο στην συναισθηματική σας ζωή, όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σήμερα, κυρίως μέχρι το μεσημέρι είναι μια μοναδική μέρα για να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Λέων

Για σας τους Λέοντες είναι μια καλή μέρα η σημερινή, με τον Ήλιο για λίγες μέρες ακόμη στους Διδύμους να φέρνει κοντά σας φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αργότερα θα νιώσετε να μαζεύεστε λίγο κατά κάποιον τρόπο, ενώ θα θελήσετε να ασχοληθείτε με εντελώς άλλα πράγματα. Οτιδήποτε έχει σχέση με συζητήσεις και συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα δεν δείχνει να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Θα υπάρξουν μετακινήσεις, ταξίδια και σημαντικές επαφές. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε, προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα, κυρίως από αύριο και μετά. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις εξακολουθούν να απασχολούν εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 10 Αυγούστου. Μετά το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Κριό και σας ανοίγει νέους δρόμους, οι οποίοι όμως δεν είναι τόσο βατοί.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι έχετε νέες, εποικοδομητικές συζητήσεις για σημαντικά επαγγελματικά σας ζητήματα. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, η οποία συνδέεται και με τα οικονομικά σας, δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη, ενώ τα συζητάτε με σημαντικά πρόσωπα κύρους. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, με τα συναισθηματικά σας αλλά και τα θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας να ευνοούνται. Τα οικονομικά σας δεν φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο που θέλετε και αυτό σας στεναχωρεί. Ένα επαγγελματικό σας θέμα που αυτή την περίοδο είναι κάπως ασαφές, από αρχές Ιουλίου παίρνει την πορεία που επιθυμείτε, ή τουλάχιστον προχωρά!

Ζυγός

Ζυγοί μου, με την Σελήνη σήμερα (μέχρι το μεσημέρι) στους Ιχθύς, μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό εργασιακό σας θέμα. Όμως από το απόγευμα, και περισσότερο αύριο, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Οκτωβρίου τα ρήγματα που υπάρχουν γίνονται πιο βαθιά. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις εσείς τοποθετείστε εκ νέου, αναθεωρείτε τις απόψεις σας και δεν μπορείτε να πάρετε σημαντικές οριστικές αποφάσεις. Είναι επίσης πολύ πιθανό να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε αυτά τα θέματα με την υπαιτιότητα άλλων. Κάποια επαγγελματικά σας θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο, ενώ σας απασχολούν άμεσα και οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα της ακίνητης περιουσίας σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ θετική! Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια μοναδική περίοδο, με τον Δία να ευνοεί τα σχέδιά σας. Τόσο εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όσο και γενικότερα όσοι έχετε πλανήτες σε αυτές τις μοίρες του Σκορπιού, ανοίξτε τα φτερά σας! Ειδικά μέχρι το μεσημέρι προωθείται τόσο ένα συναισθηματικό σας θέμα, όσο και οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Ακόμη, ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές ακόμη και με νομικές υποθέσεις σας, οι οποίες είναι αναμεμειγμένες και με τα οικονομικά σας. Ωστόσο ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί έντονα δεν επιλύεται άμεσα τώρα, αλλά σε λίγο καιρό. Αύριο και μεθαύριο τα πράγματα είναι αρκετά εκρηκτικά στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας. Προσέχετε λοιπόν ιδιαίτερα αυτούς τους τομείς. Το παρασκήνιο κινείται πυρετωδώς.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες, ειδικά των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας, η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, ενώ βρίσκεστε σε ένα αρκετά καλό διάστημα, για να ρυθμίσετε τις δουλειές σας ή ένα οικονομικό σας θέμα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας όμως δεν ευνοούνται, δεν εξελίσσονται όπως εσείς θα θέλατε, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ή ακόμη και για σας που έχετε πλανήτες σε αυτές τις μοίρες του Τοξότη. Υπάρχει μια παρεξήγηση, μια παρανόηση ή απλώς μια συζήτηση γύρω από αυτές. Αύριο θα πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις που έχετε να κάνετε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η σημερινή ημέρα είναι ιδανική, για να κάνετε συζητήσεις, επαφές και σημαντικές συναντήσεις. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας ευνοείστε πολύ και δεν πρέπει να αφήσετε ούτε στιγμή να πάει χαμένη. Οι μέρες είναι εξαιρετικές, για να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά σας, τις σχέσεις σας και γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τα προσωπικά σας. Αύριο και μεθαύριο όμως υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Ιανουαρίου μια έκρυθμη κατάσταση όσον αφορά ένα θέμα επαγγελματικό, οικογενειακό ή σχετικό με την ακίνητη περιουσία σας.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η μέρα προσφέρεται για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα, ή ακόμη και ένα εργασιακό. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις εξακολουθούν να σας απασχολούν. Αύριο και μεθαύριο είναι μέρες έντασης για θέματα της καθημερινής σας ζωής, για τις μετακινήσεις σας και για πιθανά ταξίδια. Γενικότερα η αυριανή είναι μια δύσκολη, εκνευριστική μέρα. Προσέχετε λοιπόν από σήμερα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε θέματα σχετικά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Τα θέματα αυτά σας απασχολούν ιδιαίτερα, δεν επιλύονται όμως άμεσα, καθώς εσείς αναθεωρείτε τις απόψεις σας πάνω σε αυτά.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες, με την Σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας, ευνοείστε ώστε να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας λύνετε τα θέματά σας, καθώς έχετε την βοήθεια του Δία, ο οποίος για έναν μήνα ακόμη θα βρίσκεται στον Καρκίνο. Επωφεληθείτε λοιπόν από αυτό το διάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μετά αλλάζουν τα πράγματα. Ωστόσο, δεν θα έχετε τόση εύνοια. Συζητήσεις θα έχετε και πάλι για ένα οικογενειακό σας θέμα. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας ευνοούνται. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν άμεσα τα οικονομικά σας ή ένα θέμα της υγείας σας. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας κάποιο θέμα που περιμένετε να λυθεί τώρα μπορεί να καθυστερεί, όμως τελικώς θα λυθεί.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ