Απίστευτο τροχαίο -«Μεθυσμένος» τάρανδος καρφώθηκε στο παρμπρίζ λεωφορείου [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο τροχαίο -«Μεθυσμένος» τάρανδος καρφώθηκε στο παρμπρίζ λεωφορείου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο προκάλεσε ένας... μεθυσμένος τάρανδος στη Λευκορωσία, ο οποίος πετάχτηκε από το δάσος ξαφνικά στο δρόμο και έπεσε πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Μινσκ-Κίεβο. Ξαφνικά, στα μέσα της διαδρομής έπεσε πάνω του, συγκεκριμένα σφηνώθηκε στο παμπρίζ ο άτυχος τάρανδος.
Σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου το άτυχο ζώο, πιθανότατα ήταν... μεθυσμένο. Οπως εξήγησε τα ζώα αυτή την εποχή συνηθίζουν να τρώνε καρπούς που έχουν υπσοστεί ζυμώσεις με αποτέλεμα να τους προκαλούνται συμπτώματα ανάλογα με αυτά που προκαλεί η κατανάλωση αλκοόλ.

Εκείνη την ώρα πάντως, σε κάποιες από τις ενδείξεις του λεωφορείου, πιθανότατα σε εκείνη που καταγράφει τα χιλιόμετρα που είχε διανύσει, αναγραφόταν ο αριθμός 666,6, με αποτέλεσμα μετά το τροχαίο να προκληθεί πανικός σε κάποιους επιβάτες, οι οποίοι χαρακτήρισαν το ζώο δαιμονισμένο, άρχισαν να κουδουνίζουν χάντρες για να διώξουν τα κακά πνεύματα και σχημάτισαν ένα σταυρό στην άκρη του δρόμου.

Απίστευτο τροχαίο -«Μεθυσμένος» τάρανδος καρφώθηκε στο παρμπρίζ λεωφορείου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απίστευτο τροχαίο -«Μεθυσμένος» τάρανδος καρφώθηκε στο παρμπρίζ λεωφορείου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Απίστευτο τροχαίο -«Μεθυσμένος» τάρανδος καρφώθηκε στο παρμπρίζ λεωφορείου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεωφορείο καρποί τάρανδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ