To Megane RS275 Trophy-R πήρε πάλι το ρεκόρ των προσθιοκίνητων στο Nuerburgring - iefimerida.gr

To Megane RS275 Trophy-R πήρε πάλι το ρεκόρ των προσθιοκίνητων στο Nuerburgring

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις 7:54,36 λεπτά χρειάστηκε το πιο δυνατό από τα σπορ Renault Megane, το RS 275 Trophy-R, προκειμένου να ολοκληρώσει ένα γύρο στο περίφημο Nuerburgring και να κάνει πάλι γαλλικό τον τίτλο του πιο γρήγορου προσθιοκίνητου. Ο οποίος είχε περάσει στα χέρια της Seat, καθώς το Leon Cupra 280 ήταν αυτό που κατέβηκε πρώτο κάτω από τα 8 λεπτά.

Στο διθέσιο Megane RS 275 Trophy η απόδοση του τετρακύλινδρου turbo των 2.000 κυβικών έχει φτάσει –όπως λέει και η επωνυμία του- τα 275 άλογα στις 5.500 σ.α.λ. Από εκεί και πέρα το σύστημα εξαγωγής του είναι από τιτάνιο και εξελιγμένο από την Acrapovic, ενώ το πλαίσιο είναι το Cup με το μπλοκέ διαφορικό, η πιο hardcore δηλαδή από τις δύο διαθέσιμες επιλογές του απλού RS.

Πάντως οι Ισπανοί της Seat δηλώνουν αποφασισμένοι να επανέλθουν γρήγορα, μιας και θεωρούν πως με μια μικρή μείωση του βάρους του Leon Cupra 280 μπορούν να κατέβουν κάτω από το χρόνο του Megane, ενώ στο μέλλον σε αυτό το παιχνίδι θα μπει κι ένας ακόμα σοβαρός διεκδικητής, το Honda Civic Type R.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ