Ginger Ale: Το εκπληκτικό μπαρ στα Εξάρχεια όπου έχει παγώσει ο χρόνος -Μοιάζει με Αμερικανικό σπίτι του '60 [εικόνες] - iefimerida.gr

Ginger Ale: Το εκπληκτικό μπαρ στα Εξάρχεια όπου έχει παγώσει ο χρόνος -Μοιάζει με Αμερικανικό σπίτι του '60 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πλατεία Εξαρχείων μπορεί να αλλάζει «χρώματα» ανά καιρούς αλλά ποτέ δεν χάνει την αυθεντικότητά της, όπως ακριβώς και το ιστορικό μπαρ Ginger Ale που βρίσκεται στα «σπλάχνα» της από το 2006. Εμπνευστές του η Μίλη και ο Κυριάκος, ένα νέο ζευγάρι που πριν από 8 χρόνια -όταν στο κέντρο πρωταγωνιστούσαν τα μεζεδοπωλεία στο Ψυρρή- οραματίστηκε κάτι διαφορετικό.

«Όταν ανοίξαμε το Ginger Ale», εξηγεί μιλώντας στο Popaganda.gr η Μίλη, «θέλαμε να διαφοροποιηθούμε από τον τρόπο διασκέδασης που επικρατούσε στα μπαρ της εποχής -οι νέοι στέκονταν στα μαγαζιά με ένα ποτό στο χέρι, μέσα σε μια βαβούρα και ένα «θολό» τρόπο διασκέδασης που δεν σου επέτρεπε να κοινωνικοποιηθείς -γι αυτό και ήμασταν πολύ προσεκτικοί στο σχεδιασμό του μαγαζιού.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης της Μίλης, δείτε τι ποτά και κοκτέιλς μπορείτε να απολαύσετε στο Ginger Ale, πόσο κοστίζουν και φυσικά φωτογραφίες από το μαγαζί στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτά κοκτέιλ μπαρ εξάρχεια Ginger Ale
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ