Ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα παρακολουθεί Μουντιάλ με ημίγυμνες Βραζιλιάνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα παρακολουθεί Μουντιάλ με ημίγυμνες Βραζιλιάνες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα μεγάλο μουντιαλικό πάρτι έστησε στην πρεσβευτική κατοικία στο Χαλάνδρι ο Γερμανός πρέσβης Πέτερ Σόοφ τη Δευτέρα λόγω του αγώνα Γερμανίας - Πορτογαλίας.

Ο Γερμανός πρέσβης, όπως και ο Πορτογάλος ομόλογός του που ήταν παρών στο πάρτι υποδέχθηκαν τους υπόλοιπους καλεσμένους φορώντας τις επίσημες εμφανίσεις των εθνικών ομάδων τους.

Ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα παρακολουθεί Μουντιάλ με ημίγυμνες Βραζιλιάνες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η μικρή γιορτή που στήθηκε στην πρεσβευτική κατοικία, όπως σημειώνει ο Βηματοδότης τα είχε όλα: Μπίρες, πορτογαλικά κρασιά, λουκάνικα, πατατοσαλάτες αλλά και... χορεύτριες. Οι δύο ημίγυμνες καλλονές είχαν επιφορτιστεί με το έργο να δημιουργήσουν κέφι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου χορεύοντας σάμπα για τους καλεσμένους του πρέσβη. Οι οποίοι, καλεσμένοι, ήταν δεκάδες: Επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και διπλωμάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γερμανού πρέσβη και έσπευσαν στον κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το τεράστιο video wall και ανα απολαύσουν τα όσα είχε ετοιμάσει ο κ. Σόοφ για αυτούς.

Ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα παρακολουθεί Μουντιάλ με ημίγυμνες Βραζιλιάνες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ Γερμανός πρέσβης Πέτερ Σόοφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ