ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση Ξηρού -«Να πάρει θέση ο Τσίπρας» - iefimerida.gr

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση Ξηρού -«Να πάρει θέση ο Τσίπρας»

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση Ξηρού -«Να πάρει θέση ο Τσίπρας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στους συμπαθούντες την τρομοκρατία καλούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τον Αλέξη Τσίπρα, αντιδρώντας έντονα στην κίνηση δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τάσος Κουράκης και η Βασιλική Κατριβάνου αποφάσισαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού στο αίτημά του να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στο σπίτι του πατέρα του στην Χαλκιδική.

«Κάθε πολίτης στην πατρίδα μας, ακόμη και φυλακισμένος, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει όσα προβλέπουν οι νόμοι. Είναι, όμως, παντελώς απαράδεκτο να εμφανίζονται στο πλευρό τρομοκράτη δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουράκης και η κα Κατριβάνου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία χαρακτηρίζεται ως ανεπίτρεπτο και προκλητικό το γεγονός ότι ο κ. Κουράκης, «μιλώντας για δήθεν βασανιστήρια, ψεύδεται ασύστολα σε μια προσπάθεια να συκοφαντήσει τη χώρα μας». Παράλληλα, η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να «ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στους συμπαθούντες την τρομοκρατία και τους αδίστακτους συκοφάντες της χώρας».

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη χαρακτήρισε ως μείζον πολιτικό ατόπημα την κίνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς- όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση- στην ουσία δίνουν «συγχωροχάρτι στα στυγερά εγκλήματα των τρομοκρατών».

«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα, δεν μπορεί υπό το βάρος της διατήρησης των εσωκομματικών ισορροπιών να σιωπά. Πρέπει να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ