«Θέλω να γίνω σατανιστής...» -Πώς ο 22χρονος δολοφόνος της Γλυφάδας προσπαθούσε να μυηθεί μέσω ίντερνετ [εικόνα] - iefimerida.gr

«Θέλω να γίνω σατανιστής...» -Πώς ο 22χρονος δολοφόνος της Γλυφάδας προσπαθούσε να μυηθεί μέσω ίντερνετ [εικόνα]

«Θέλω να γίνω σατανιστής...» -Πώς ο 22χρονος δολοφόνος της Γλυφάδας προσπαθούσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω διαδικτύου προσπαθούσε να μυηθεί στο σατανισμό ο 22χρονος δολοφόνος της άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα. Αυτό προκύπτει από τις αναρτήσεις που έκανε, όπως για παράδειγμα εκείνη στο YouTube, πριν από περίπου δύο μήνες.

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα. Οποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», έγραφε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ως σχόλιο κάτω από ένα τραγούδι των Rotting Christ, ενώ ελληνικού συγκροτήματος μουσικής μπλακ μέταλ, με τίτλο «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού».

Μάλιστα, ο 22χρονος στο σχόλιό του έχει γράψει και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί του όποιος γνωρίζει περισσότερα για τον σατανισμό. Ο νεαρός ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, που βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα σε παρκάκι, ως ανθρωποθυσία στο Σατανά, ενώ δεν δίστασε να πει στους αστυνομικούς πως σχεδίαζε άλλη μία δολοφονία.



Φωτογραφία: Εθνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ