Μητροπολίτης Aνθιμος: «Αίσχος το gay pride, ανακατεύουν τα άγια ζητήματα με τα σκυλιά» - iefimerida.gr

Μητροπολίτης Aνθιμος: «Αίσχος το gay pride, ανακατεύουν τα άγια ζητήματα με τα σκυλιά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος χαρακτηρίζει «αίσχος» και «πρόκληση» τις εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride, που θα λάβουν χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ο μητροπολίτης σε συνάντηση που είχε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είπε «Η Εκκλησία έχει μια προτροπή: «μη δώτε το άγιον τοις κυσί», δηλαδή «μην ανακατεύετε τα άγια ζητήματα και πράγματα με τα σκυλιά» απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

«Σεβαστείτε και το σχήμα και τη ζωή μου ολόκληρη για τα θέματα της Εκκλησίας και του λαού μας και την ευπρέπεια και μη με αναμιγνύετε με αυτό το αίσχος. Τελείωσε. Είναι μια διαστροφή της ανθρώπινης υπάρξεως», πρόσθεσε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος τονίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει για το εν λόγω θέμα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος θέλησε να γνωστοποιήσει ότι την Παρασκευη το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση χριστιανικών οργανώσεων στην αυλή του Αγίου Δημητρίου ενώ θα ακολουθήσει αγρυπνία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το gay pride, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραστεί και ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Gay Pride αίσχος μητροπολίτης Άνθιμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ