Σατανιστής ετών 22 -Πολτοποίησε το κεφάλι μιας γυναίκας έξω από εκκλησία στη Γλυφάδα στο όνομα του Εωσφόρου - iefimerida.gr

Σατανιστής ετών 22 -Πολτοποίησε το κεφάλι μιας γυναίκας έξω από εκκλησία στη Γλυφάδα στο όνομα του Εωσφόρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει η ομολογία ενός νεαρού ηλικίας μόλις 21 ετών ότι δολοφόνησε μια 40χρονη γυναίκα στο όνομα του Σατανά. Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κατάφεραν να εξιχνιάσουν την φρικτή δολοφονία μιας 40χρονης γυναίκας, η οποία είχε βρεθεί ανήμερα του Πάσχα με πολτοποιημένο κεφάλι, δίπλα από την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης είναι ένας 21χρονος άνδρας, κάτοικος Γλυφάδας και λάτρης του Σατανά. Ομολόγησε ότι ανήμερα του Πάσχα δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα για να την κάνει θυσία στον Σατανά.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί από περαστικούς με το σώμα της καλυμμένο από χαρτόκουτα και το κεφάλι της πολτοποιημένο από τον δολοφόνο της, προκειμένου να μην αναγνωριστεί.

Στο παγκάκι όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, ο νεαρός σατανιστής είχε γράψει με το αίμα του τον αριθμό 666 και είχε σχηματίζει έναν ανάποδο σταυρό.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν δήλωσε αμετανόητος και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, προετοίμαζε και νέα θυσία στον Σατανά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ