Τι είναι το ...«Game of Πολυθρόουν» που είπε η Λιάνα Κανέλλη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου - iefimerida.gr

Τι είναι το ...«Game of Πολυθρόουν» που είπε η Λιάνα Κανέλλη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής αρχίζει τις εργασίες του σήμερα, Τρίτη, χθες συζητήθηκε στην αρμόδια επιτροπή νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο περιέχει τροπολογία για την τρίμηνη παράταση της υποβολής «πόθεν έσχες».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που συμμετέχει στην επιτροπή έκανε λόγο για κοινοβουλευτική εκτροπή, προκαλώντας την αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη.

Ακολουθεί ενδεικτική στιχομυθία:

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αντιπαρέρχομαι τις τοποθετήσεις εκείνων που επαναστατούν στηρίζοντας την κυβέρνηση.

Λ. Κανέλλη: Αν αυτό κατάλαβες, λυπάμαι για σένα. Αν κατάλαβε ότι εγώ στηρίζω την κυβέρνηση, της απονέμω το Οσκαρ διαστρέβλωσης και μάλιστα αριστερό. Στο παιχνίδι «Γκέιμ οφ πολυθρόουν» (σ.σ.: αναφορά στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones») μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, εγώ δεν πρόκειται να πάρω μέρος.

Αλλωστε ο Τσίπρας είπε ότι δεν υπάρχουν μπάνια για φέτος για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ας δουλέψετε μια μέρα παραπάνω. Δεν θα πάθετε τίποτα...

Τελικά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, με τον Κώστα Τριαντάφυλλο του ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι ακούει μόνο τον εαυτό της και βλέπει παντού συνωμοσίες.

Η φωτογραφία είναι από το e-go.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ