Βόζενμπεργκ: Οι καθαρίστριες έχασαν τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο - iefimerida.gr

Βόζενμπεργκ: Οι καθαρίστριες έχασαν τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο

Βόζενμπεργκ: Οι καθαρίστριες έχασαν τη μάχη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών τάχθηκε η Ελίζα Βόζενμπεργκ, χαρακτηρίζοντας ως λάθος την αντιμετώπιση που είχαν, ενώ πρόσθεσε ότι ο πόλεμος δεν έχει χαθεί ακόμη.

«Η πολιτική απέναντι στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών ήταν λάθος. Επρεπε να εκτελεστεί η απόφαση του δικαστηρίου και να μη γίνει προσφυγή από το Δημόσιο», δήλωσε μιλώντας στο MEGA η ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο Αρειος Πάγος διέταξε την προσωρινή αναστολή της πρωτόδικης απόφασης, η οποία όριζε την άμεση επαναπρόσληψή τους από το υπουργείο.

«Λέω στις καθαρίστριες πως έχασαν μία μάχη, δεν έχασαν τον πόλεμο», πρόσθεσε η κ. Βόζενμπεργκ. Η αναστολή θα έχει ισχύ έως τις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε θα εκδικαστεί η έφεση που έχει ασκήσει το Δημόσιο κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ