Στο Δρομοκαΐτειο η 49χρονη χημικός που ταρίχευσε την μητέρα της στο Παγκράτι - iefimerida.gr

Στο Δρομοκαΐτειο η 49χρονη χημικός που ταρίχευσε την μητέρα της στο Παγκράτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διαταραγμένη ψυχική υγεία της 49χρονης χημικού, κρύβεται πίσω από την απίστευτη ιστορία που αποκαλύφθηκε στο Παγκράτι. Ήδη από την Πέμπτη έχει προκληθεί σοκ στο πανελλήνιο, με το μακάβριο εύρημα στο διαμέρισμα της 49χρονης, όταν δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής εκτελώντας ένταλμα έξωσης λόγω ανεξόφλητων ενοικίων και ενώ κατέγραφαν την οικοσκευή, βρήκαν μέσα σε μπαούλο το μουμιοποιημένο πτώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Η χημικός αφού ανακρίθηκε στη ΓΑΔΑ, μετά και τη διάγνωση ψυχιάτρου για «σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα», οδηγήθηκε προς εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτιειο νοσοκομείο.

Οπως αποκαλύφθηκε, η 49χρονη χημικός, η οποία είχε τις σχετικές γνώσεις, μουμιοποίησε την 84χρονη μητέρα της για... να μην της φύγει και την κράτησε επί δύο χρόνια εντός του διαμερίσματος που νοίκιαζε το Παγκράτι.

Η 49χρονη είχε κρύψει το πτώμα της ηλικιωμένης μητέρας της μέσα σε μπαούλο αφού πρώτα το τύλιξε με μουσαμά αντιηλιακής προστασίας για αυτοκίνητα, προκειμένου να μην καταλάβει κανείς από τους επισκέπτες και τους γείτονες τι είχε κάνει, ενώ το είχε στεγανοποιήσει κιόλας με ταινία για να μην μυρίσει.

Το αν η ηλικιωμένη πέθανε από φυσικά αίτια ή δολοφονήθηκε είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί άμεσα, ωστόσο, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το πτώμα δεν φέρει σημάδια από εγκληματική ενέργεια.

Πώς ανακάλυψαν το πτώμα οι αρχές

Αφότου πέθανε η 84χρονη, το 2012, η κόρη της, είχε ταριχεύσει το πτώμα, έφυγε από το διαμέρισμα στο Παγκράτι και ζούσε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρωστούσε ενοίκια στον ιδιοκτήτη και δεν του έδινε τα κλειδιά, ενώ σε όσους ρώταγαν για την μητέρα της έλεγε ότι είναι κατάκοιτη και εκείνη την φροντίζει, δικαιολογώντας έτσι τις συχνές επισκέψεις αλλά και την απουσία της τα βράδια από το σπίτι.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους ο ιδιοκτήτης κίνησε τη διαδικασία έξωσης και όλα ήρθαν στο φως όταν την Πέμπτη, παρουσία δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή μπήκε να καταγράψει τα έπιπλα του διαμερίσματος για να προβεί στην έξωση. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, ενώ ο ιδιοκτήτης ζήτησε τηλεφωνικά από την 49χρονη να μεταβεί επειγόντως στο διαμέρισμα.

Όταν της είπαν για το πτώμα, η 49χρονη έκανε πως δεν κατάλαβε, ενώ σε ερώτηση γιατί το έκανε αυτό στη μητέρα της, είπε μέσα σε εμφανή ταραχή και σαν να μην έχει συναίσθηση ότι το έκανε «για να μην της φύγει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία πτώμα EΛ.ΑΣ. ταριχευμένο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ