Πτώση με αλεξίπτωτο: Eτσι θέλει να γιορτάσει σήμερα τα 90α του γενέθλια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους - iefimerida.gr

Πτώση με αλεξίπτωτο: Eτσι θέλει να γιορτάσει σήμερα τα 90α του γενέθλια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους

Πτώση με αλεξίπτωτο: Έτσι θέλει να γιορτάσει σήμερα τα 90α του γενέθλια ο πρώην
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με... αλεξίπτωτο απειλεί ότι θα πηδήξει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους Α' για να γιορτάσει τα 90ά του γενέθλια! Ο Μπους ο πρεσβύτερος ίσως να μη μπορεί να περπατήσει πια, μπορεί όμως να «πετάξει». Αυτή την υπόσχεση είχε δώσει στον εαυτό του για όταν θα έφτανε τα 90, τα οποία κλείνει σήμερα.

Ο πρώην αμερικανός πρόεδρος σκοπεύει να πηδήξει από ελικόπτερο μαζί με ένα απόστρατο μέλος των Golden Knights, του τάγματος των αλεξιπτωτιστών του στρατού, κοντά στο εξοχικό του σπίτι στα παράλια της πολιτείας του Μέιν, όπως αναφέρει το Associated Press.

O Τζορτζ Μπους είχε ξαναπηδήξει με αλεξίπτωτο στα 75α γενέθλιά του, πράγμα που επανέλαβε και όταν έκλεισε τα 80 και κατόπιν, στα 85. Σήμερα, όπως φαίνεται, έχει έλθει ξανά το πλήρωμα του χρόνου. «Μπορεί να έχει χάσει την κινητικότητά του, όχι όμως και το κουράγιο του. Πάντα του άρεσε η ταχύτητα. Λατρεύει την αδρεναλίνη», σχολιάζει ο εκπρόσωπος τύπου του πρώην προέδρου, Τζιμ Μαγκράθ.

Πάντως, για τα γενέθλια του πρώην προέδρου έχει προγραμματιστεί κι ένας επίγειος εορτασμός: ένα δείπνο στο οποίο είναι προσκεκλημένοι 200 στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Φωτογραφία: ΑΡ, Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτώση αλεξίπτωτο γενέθλια Μπους 90
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ