«Κυβέρνηση Κάτω Παρτάλι» -Το εξώφυλλο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» για τον ανασχηματισμό, που προκάλεσε αίσθηση [εικόνες] - iefimerida.gr

«Κυβέρνηση Κάτω Παρτάλι» -Το εξώφυλλο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» για τον ανασχηματισμό, που προκάλεσε αίσθηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε ένα άκρως χιουμοριστικό και ιδιαίτερα εμπνευσμένο εξώφυλλο κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Το Ποντίκι», το οποίο παρομοιάζει το νέο κυβερνητικό σχήμα με την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Κάτω Παρτάλι».

«Κυβέρνηση Κάτω Παρτάλι -Ανασχηματισμός με στροφή στα δεξιά και τα… παντελόνια κάτω!», ο τίτλος και από κάτω η φωτογραφία από τη γνωστή κωμική σειρά αλλά με «πρωταγωνιστές» τους Βασίλη Κικίλια, Σοφία Βούλτεψη, Αργύρη Ντινόπουλο, Κατερίνα Παπακώστα και Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Ο Βασίλης Κικίλιας στο ρόλο του Θανάση, του ωραίου του χωριού, η Σοφία Βούλτεψη στη θέση της φαινομενικά αθώας Μοσχούλας που κυκλοφορεί στο χωρίο με το κλουβί με το καναρίνι στο κεφάλι, ο Αργύρης Ντινόπουλος στη θέση του Κωνσταντίνου, του golden boy που λόγω κρίσης έχασε τη δουλειά του και κατέληξε στο Κάτω Παρτάλι, η Κατερίνα Παπακώστα στη θέση της Μυρτώς, της όμορφης του χωριού και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στη θέση του Διαμαντή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ