Μάντεψε ποια έγινε λιώμα στο γάμο της Kim Kardashian; - iefimerida.gr

Μάντεψε ποια έγινε λιώμα στο γάμο της Kim Kardashian;

Μάντεψε ποια έγινε λιώμα στο γάμο της Kim Kardashian
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι μόνο τα ήπιε και το γλέντησε μέχρι πρωίας παρέα με τη μάνα της και την αδελφή της, αλλά προσπάθησε να κλέψει και τη δόξα της νύφης φορώντας λευκό φόρεμα ίδιο με αυτό της Pippa Middleton...

Ναι το βρήκες είναι η Lindsay Lohan που παρά τις δίκες και τα τραβήγματα με την αστυνομία δεν λέει να κόψει τις κακές συνήθειες και οι παπαράτσι την συνέλαβαν να φεύγει από τον πολύκροτο γάμο της Kim Kardashian με το αυτοκίνητό της σε κατάσταση μέθης, έχοντας ως συνεπιβάτες την μάνα της, την αδελφή της και την φίλη της το πρώην "Spice Girl", Mel B.

Στην ουσία ήταν η πρώτη της κοσμική εμφάνιση μετά τη δίκη και η Lindsay φρόντισε να δώσει τροφή για σχόλια στα media. Έτσι η Lohan επέλεξε να φορέσει μια λευκή εκδοχή ενός φορέματος που είχε φορέσει η Pippa Middleton (ούτως η άλλως το dress code του γάμου της Kim ήταν αυστηρό black or white) twitαρε όλη μέρα κάθε λεπτομέρεια για το γάμο και οι φωτογραφίες της έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν αν η ανανέωσή της περιλαμβάνει και ρετουσάρισμα από χέρι πλαστικού χειρουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Pippa Kim Kardashian Lindsay Lohan
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ