Το θρίλερ για τη θέση του υποδιοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδος -Σακελλαρίου, Μουρμούρας ή τρίτο πρόσωπο; - iefimerida.gr

Το θρίλερ για τη θέση του υποδιοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδος -Σακελλαρίου, Μουρμούρας ή τρίτο πρόσωπο;

Το θρίλερ για τη θέση του υποδιοικητή στην Τράπεζας της Ελλάδος -Σακελλαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του Γιάννη Στουρνάρα για τη θέση του διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδος, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο θρίλερ της ονοματολογίας για τη θέση του υποδιοικητή.

Η θητεία της Ελένης Λουρή λήγει και τα σενάρια για τον επόμενο φουντώνουν. Τα πρόσωπα που φαίνεται να είναι φαβορί για τη θέση είναι η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου -προσωπική επιλογή Στουρνάρα- και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Μουρμούρας.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν ανατροπές δεδομένου ότι τις τελευταίες ώρες μεταξύ των υποψηφίων για τις θέσεις του υποδιοικητή της ΤτΕ ακούγεται και το όνομα του Πάνου Τσακλόγλου, προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ