Ενας γκαντέμης φίλαθλος θερίζει το Μουντιάλ -Οσοι σταρ έβγαλαν selfies μαζί του δεν θα αγωνιστούν [εικόνα] - iefimerida.gr

Ενας γκαντέμης φίλαθλος θερίζει το Μουντιάλ -Οσοι σταρ έβγαλαν selfies μαζί του δεν θα αγωνιστούν [εικόνα]

Ενας γκαντέμης φίλαθλος θερίζει το Μουντιάλ -Οσοι σταρ έβγαλαν selfies μαζί του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήξερες δεν ρώταγες; Αυτήν την... ερώτηση φαίνεται πως πρέπει να κάνουν στο εαυτό τους ορισμένοι από τους μεγαλύτερους χαμένους του φετινού Μουντιάλ οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με την πραγματική «μαύρη γάτα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Ο λόγος για έναν φίλαθλο αγνώστων λοιπόν στοιχείων ο οποίος έχει βγάλει selfies με ορισμένους από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές.

Για την ακρίβεια έχει φωτογραφηθεί με τους Φρανκ Ριμπερί, Σαμίρ Νασρί, Λούκας Μόουρα και Μάρκο Ρόις.

Η σύνδεση και των τεσσάρων είναι πως κανένας τους, αν και ήταν φαβορί, δεν θα βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο Ρόις και ο Ριμπερί τραυματίστηκαν και οι Μόουρα και Νασρί δεν κλήθηκαν τελικά από τους προπονητές τους.

Ενας γκαντέμης φίλαθλος θερίζει το Μουντιάλ -Οσοι σταρ έβγαλαν selfies μαζί του δεν θα αγωνιστούν [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ