Τι τύπος είσαι με βάση το ελληνικό νησί που θα πας διακοπές -Τι φανερώνει για την προσωπικότητα του ατόμου η επιλογή του κάθε προορισμού ξεχωριστά [λίστα] - iefimerida.gr

Τι τύπος είσαι με βάση το ελληνικό νησί που θα πας διακοπές -Τι φανερώνει για την προσωπικότητα του ατόμου η επιλογή του κάθε προορισμού ξεχωριστά [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία επιλογή σε αυτή τη ζωή δεν γίνεται τυχαία. Ούτε φυσικά η επιλογή του νησιού όπου αποφασίζει κανείς να κάνει τις διακοπές του. Γιατί φυσικά δεν συναντάς τους ίδιους ανθρώπους στη Μύκονο και στην Ικαρία. Ούτε στη Σαντορίνη και στην Αντίπαρο. Βρείτε τι... τύπος είστε με βάση το νησί που επιλέγετε για τις διακοπές σας.

Σύμφωνα με το Popaganda.gr:

Νάξος

Οικογενειάρχης με στέισον βάγκον, πλήρες σετ πλεϊμομπίλ και κουβαδάκια 26 μεγεθών για την παραλία, που ξοδεύει το ½ των διακοπών του φωνάζοντας στον Γιαννάκη να μη λούζει με το νεροπίστολο την κυρία που κάνει ηλιοθεραπεία./ Ορνιθολόγος που γουστάρει να κολλάει με το αυτοκίνητο στους βάλτους κοντά στο αεροδρόμιο, την ώρα που επιδίδεται σε bird watching. Μετά παίρνει τηλέφωνο την αδερφή του, για να έρθει να τον τραβήξει από τις λάσπες. Κι εκείνη παρατάει το πλατσούρισμα και πάει. Διότι πάνω απ’ όλα η οικογένεια.

Ιθάκη

Όποιος έχει αυταπάτες ότι είναι ο Τζόρτζιο ο Αρμάνι και βλέπει το νοικιαζόμενο Getz ως το κότερο του Τζόρτζιο, που θα τον πάει σε κάθε γωνιά της κοσμοπολίτικης – δεν – την – πιάνει – το – μάτι – σου Ιθάκης.

Κύθηρα

Έμπειρος ταξιδιώτης, που έχει γυρίσει κουτάλι όλη την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια επιλέγει σταθερά Κύθηρα για να έχει την ησυχία του. Και για να ρημάξει τα λάστιχα του αυτοκινήτου. Αλλά αυτό δεν τον νοιάζει.

Παξοί

Μεγαλοστέλεχος εταιρίας που έχει κρατήσει κάποια από τα προνόμιά του, ακόμα και μετά την οικονομική κρίση και σιχτιρίζει για την ταλαιπωρία στο πλοίο από την Ηγουμενίτσα, επειδή δεν έχει αξιωθεί να πάρει ακόμα ένα σκάφος, να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει κι αναγκάζεται να ταξιδεύει με τον λαουτζίκο.

Δείτε τι φανερώνει η επιλογή της Πάρου, Ικαρίας, Αστυπάλαιας, Σαντορίνης, Μυκόνου, Ανδρου, Μήλου, Κρήτης, Γαύδου, Λέσβου, Χίου, Κέρκυρας, Ρόδου, Κεφαλονιάς, Σκιάθου και Αντιπάρου ως προορισμού διακοπών στο Popaganda.gr.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νησί διακοπές Μύκονος Σαντορίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ