Τα αεροπλάνα του μέλλοντος θα θυμίζουν διαστημόπλοια [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα αεροπλάνα του μέλλοντος θα θυμίζουν διαστημόπλοια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εταιρία Airbus κατόπιν έρευνας που έκανε για το πως θα ήθελαν οι επιβάτες να ταξιδεύουν, αλλα και με γνώμονα τη λιγότερη ρύπανση του περιβάλλοντος, μας παρουσιάζει πως σκοπεύει να φτιάξει τα αεροπλάνα του μέλλοντος. Τα εν λόγω αεροπλάνα θα είναι έτοιμα το 2050.

Η Airbus σκοπεύει να μειώσει τον χρόνο του ταξιδιού κατά 13 λεπτά, να χρησιμοποιεί καύσιμα φιλικά στο περιβάλλον που θα εκπέμπουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα και φυσικά στόχος είναι να εξασφαλίσει στους επιβάτες ένα ανεπανάληπτο ταξίδι.

Από τα παράθυρα ο ταξιδιώτης θα μπορεί να έχει πανοραμική θέα ενώ με το ένα κούνημα του χεριού θα μπορεί να μετατρέψει το τζάμι του από αδιαφανές σε διαφανές και το αντίστροφο, ανάλογα με την διάθεση του. Τα καθίσματα θα είναι αναπαυτικά και θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν μασάζ στους επιβάτες.

Το αεροσκάφος θα είναι ιδιαίτερα καθαρό καθώς θα αυτοκαθαρίζεται και με ειδικά συστήματα θα απωθείται η βρωμιά.

Δεν θα υπάρχει Bussiness class και Economy class αλλά ζώνες που θα είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να χαλαρώνουν και να διασκεδάζουν οι επιβάτες.

φωτογραφίες: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ