Πήγαν για έλεγχο και τους δάγκωσε ο σκύλος – Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί με τραύματα στα χέρια και στα πόδια - iefimerida.gr

Πήγαν για έλεγχο και τους δάγκωσε ο σκύλος – Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί με τραύματα στα χέρια και στα πόδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις αστυνομικοί, έπειτα από επίθεση σκύλου, που δέχτηκαν στους Αμπελόκηπους Αθηνών.

Όλα άρχισαν όταν κάτοικοι της περιοχής, από την οδό Λακωνίας, τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση και κατήγγειλαν ότι ένας άνδρας, ο οποίος ήταν εμφανώς μεθυσμένος, ενοχλούσε τον κόσμο, ενώ είχε και έναν σκύλο, που γάβγιζε και ήταν απειλητικός.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό, με τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγξουν τον άνδρα. Εκείνος όμως αντιστάθηκε, ενώ ταυτόχρονα ο σκύλος του επιτέθηκε στους αστυνομικούς, δάγκωσε τους δύο στα πόδια και τον τρίτο, ο οποίος κατάφερε τελικά να τον πιάσει, τον δάγκωσε στα χέρια.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ