Η απίθανη επιχειρηματική ιδέα που είχαν τέσσερα νέα αγόρια -Εφτιαξαν τέσσερα κουκλίστικα διαμερίσματα στο κέντρο και τα νοικιάζουν για λίγα μόνο βράδια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απίθανη επιχειρηματική ιδέα που είχαν τέσσερα νέα αγόρια -Εφτιαξαν τέσσερα κουκλίστικα διαμερίσματα στο κέντρο και τα νοικιάζουν για λίγα μόνο βράδια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε μότο ότι το «δεν υπάρχουν λεφτά» δεν είναι δικαιολογία και ότι μόνο εμπόδιο για να υλοποιηθεί η ιδέα που έχεις είναι η οκνηρία μια παρέα τεσσάρων φίλων ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον τουριστικό τομέα κάνοντας πράξη μια ιδέα που είχαν, πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Ο Ανδρέας, ο Αντώνης, ο Βασίλης και ο Βαρνάβας όντας άνεργοι άρχισαν πριν δυο τρία χρόνια να συζητούν πιθανές επιχειρηματικές επιλογές. Μια από αυτές ήταν τα διαμερίσματα σύντομης διαμονής, δηλαδή διαμερίσματα αντί ξενοδοχείων. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Live in Athens και τα τέσσερα πολυ ιδιαίτερα διαμερίσαματα στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως έχουν εξομολογηθεί οι ίδιοι σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους τα διαμερίσματά τους προτιμούν, νέοι, νεόνυμφοι, οικογένειες και παρέες που προτιμούν να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα άνετο διαμέρισμα παρά σε ένα περιορισμένο δωμάτιο ξενοδοχείου. Μάλιστα, ανέφεραν ότι οι σχέσεις με τους επισκέπτες τους δεν είναι η απρόσωπη που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν επιχειρηματία και έναν πελάτη, αλλά είναι πιο ζεστή και φιλική.

Η προσφορά τους στους επισκέπτες τους δεν περιορίζεται στο... κλειδί του διαμερίσματος. Τα τέσσερα παιδιά γίνονται κάτι σαν οικοδεσπότες της Αθήνας κάνοντάς τους προτάσεις για το πού μπορούν να φάνε, ποια αξιοθέατα να δούνε και πού μπορούν να διασκεδάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Live In Athens πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα πόλη κέντρο διαμέρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ