Η... προίκα του Στουρνάρα στον Χαρδούβελη– Οι 180 φάκελοι με τα κίτρινα post it και οι σημειώσεις με τα πρόσωπα-κλειδιά - iefimerida.gr

Η... προίκα του Στουρνάρα στον Χαρδούβελη– Οι 180 φάκελοι με τα κίτρινα post it και οι σημειώσεις με τα πρόσωπα-κλειδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρβούβελης πέφτει κατευθείαν στα βαθιά καθώς θα πρέπει να βάλει την υπογραφή του στα μέτρα που θα ξεκλειδώσουν μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο για τη χορήγηση των δύο δόσεων ύψους 2 δισ. ευρώ. Αναμένεται μάλιστα να έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη που δεν μετακινήθηκαν και συνεχίζουν κανονικά το έργο τους στο υπουργείο.

Στον πρώτο άνθρωπο πάντως που τηλεφώνησε ήταν στον Γιάννη Στουρνάρα στον οποίο, όπως γράφουν «Τα Νέα» είπε:«Γιάννη, κοίταξε εσύ το μάκρο – να δω εγώ το μίκρο- της οικονομίας».

Η ενημέρωση που είχε από τον πρώην υπουργό Οικονομικών ήταν πως στο γραφείο του τον περιμένουν ούτε λίγο ούτε πολύ 180 φάκελοι με εκκρεμότητες που αφορούν τρέχοντα ζητήματα και προτεραιότητες.

Σε αυτούς υπάρχουν αναλυτική ενημέρωση και κίτρινα χαρτάκια post it, με υποσημειώσεις, ονόματα, και τηλέφωνα των χειριστών της κάθε υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ