Ο εφιάλτης από την ανάποδη -Το ασανσέρ αρχίζει μια ξέφρενη κούρσα προς τα πάνω προκαλώντας τον τρόμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο εφιάλτης από την ανάποδη -Το ασανσέρ αρχίζει μια ξέφρενη κούρσα προς τα πάνω προκαλώντας τον τρόμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί από εμάς έχουν φανταστεί τι θα συνέβαινε αν ένας ανελκυστήρας πάθαινε βλάβη ενώ ήμασταν μέσα. Η συνηθισμένη σκέψη θα ήταν ότι το ασανσέρ θα «βυθιζόταν» κάτω.

Αλλά σε αυτό το αλλόκοτο και σοβαρό περιστατικό, ένας άντρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν συνέβη το αντίθετο: το ασανσέρ άρχισε με μεγάλη ταχύτητα να ανεβαίνει από τον πρώτο στον 31ο όροφο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα συνετρίβη τελικά στην οροφή.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερες παρακολούθησης που είχαν τοποθετηθεί στο εσωτερικό του ασανσέρ, δείχνει τον 31χρονο José Vergara Acevedo,να εισέρχεται εντός του ασανσέρ σε ένα κτίριο στο Bustamante Park στη Χιλή. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο νεαρός άντρας υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και στα πόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραυματισμός χιλή ασανσέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ