Ανασχηματισμός: Δένδιας στο Ανάπτυξης -Λοβέρδος στο Παιδείας - iefimerida.gr

Ανασχηματισμός: Δένδιας στο Ανάπτυξης -Λοβέρδος στο Παιδείας

Ανασχηματισμός: Δένδιας στο Ανάπτυξης -Λοβέρδος στο Παιδείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στην κυβέρνηση, καθώς, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισαν να αλλάξουν άρδην τις ηγεσίες στα υπουργεία.Εκτός από τις ηχηρές αποχωρήσεις υπάρχει, όπως όλα δείχνουν και επιστροφή του Ανδρέα Λοβέρδου σε υπουργική καρέκλα, καθώς, ο ανεξάρτητος βουλευτής που έχει δηλώσει ότι επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ, θα είναι ο νέος υπουργός Παιδείας.

Ωστόσο, οι αλλαγές φρουράς στα υπουργεία φέρνουν και... καραμπόλες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Νίκος Δένδιας είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Κωστή Χατζηδάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Οπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Δένδιας φερόταν πως επιθυμούσε την μετακίνησή του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ ο πρωθυπουργός, ήθελε να τον κρατήσει στο κυβερνητικό σχήμα.

Αγνωστο, ωστόσο, παραμένει το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Δένδια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ