Οικογένεια -μέλος της Κου Κλουξ Κλαν ποζάρει στην κάμερα: «Από μόνα τους τα παιδιά μας δεν κάνουν παρέα με μαύρους» [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Οικογένεια -μέλος της Κου Κλουξ Κλαν ποζάρει στην κάμερα: «Από μόνα τους τα παιδιά μας δεν κάνουν παρέα με μαύρους» [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια οικογένεια που ανήκει στη ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλάν επέτρεψε τις κάμερες να καταγράψουν μια μυστική τους συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Δυτική Βιρτζίνια. Η οργάνωση που πρεσβεύει απροκάλυπτα την υπεροχή των λευκών έναντι των άλλων φυλών δηλώνει έτοιμη να εκπαιδεύσει τα μέλη της σε «στρατιωτικό στυλ μάχης» και να στρατολογήσει και καινούργια μέλη καθώς ετοιμάζεται για «επικείμενο πόλεμο που θα ξεσπάσει στην Αμερική» όπως είπε ο Sam πατέρας της εν λόγω οικογένειας στη Daily Mail.

Ο Sam ήταν ένας από τους έξι κύριους ομιλητές στη συγκέντρωση.Εκεί παρευρέθηκε όλη η οικογένεια, η μητέρα Amanda και τα δύο αγόρια τους, ο 14χρονος Mike, και ο 11χρονος Dustin.

Ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει το επίθετο της οικογένειάς, αλλά προειδοποίησε για τα σχέδια της ομάδας του στην ομιλία του. Όπως δήλωσε, η εκπαίδευση έχει ήδη ξεκινήσει «Έχουμε οργανωμένη εκπαίδευση για να προετοιμαστούμε για τον πόλεμο που έρχεται»

Μέλη της οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν πιστεύουν ότι η Αμερική είναι σαν ένας «χάρτινος πύργος» στο χείλος της κατάρρευσης.Πλέον χρησιμοποιούν τα social media για να προσελκύσουν και νέα μέλη ώστε να «διασώσουν» τις απόψεις τους όπως λένε.

Ένας φοιτητής 23 ετών βγάζει το μίσος του σε ένα ροκ τραγούδι που παίζει στην κιθάρα του φορώντας την κουκούλα της οργάνωσης και προσκαλεί του λευκούς να μείνουν ενωμένοι.

Η μητέρα της οικογένειας Αmanda λέει στη Daily Mail «Πήγαινα σε αγώνες όταν ήμουν έγκυος» και συμπληρώνει «Τα παιδιά μας από μόνα τους δεν επιλέγουν να έχουν μαύρους ή Μεξικάνους φίλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρατσισμός οικογένεια Κου Κλουξ Κλαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ