Ιαπωνικά γλυκά που υπόσχονται να μεγαλώσουν το στήθος: Τι ισχυρίζονται οι κατασκευαστές τους - iefimerida.gr

Ιαπωνικά γλυκά που υπόσχονται να μεγαλώσουν το στήθος: Τι ισχυρίζονται οι κατασκευαστές τους

Ιαπωνικά γλυκά που υπόσχονται να μεγαλώσουν το στήθος: Τι ισχυρίζονται οι κατασκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μύθος ότι τα γλυκά παχαίνουν. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν υπήρχαν γλυκά που εξειδικεύονταν στο να μεγαλώσουν μόνο το στήθος σας; Αυτό ακριβώς υπόσχεται να κάνει μία Ιαπωνική εταιρεία.

Οπως επισημαίνει η κατασκευάστρια εταιρεία των F. Cup Cookies, τα γλυκά σας δίνουν μία ευκαιρία να ακολουθήσετε τα στερεότυπα της αδύνατης με το μεγάλο στήθος, αφού ισχυρίζονται ότι όλες οι «παχυντικές» ουσίες των συγκεκριμένων γλυκών πάνε κατευθείαν στο στήθος σας.

Με τη συγκέντρωση μιας μεγάλη δόσης Pueraria Mirifica, αυτά τα cookies υπόσχονται πλούσιο στήθος. Ο κατασκευαστής ελπίζει ότι με τη διαμόρφωση της πρόσληψης ορμονών θα προκαλέσει μια εσωτερική και εξωτερική αλλαγή, χάρη σε ένα μόριο κοντινό στα οιστρογόνα, το Miroestrol, που περιέχεται σε αυτά τα γλυκά.

Όμως, παρ 'όλες αυτές τις υποσχέσεις, οι διατροφολόγοι δεν πιστεύουν σε μια πραγματική αλλαγή: «Τα φυτοοιστρογόνα υπάρχουν σε πολλά τρόφιμα και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία έρευνα που να δείχνει ότι η κατανάλωση τους αλλάζει το μέγεθος του στήθους. Ακόμη και συμπυκνωμένες δόσεις δεν έχουν δείξει να κάνουν τίποτα, αν και η κατανάλωση αρκετών μπισκότων μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του συνολικού σωματικού βάρους με όλα όσα αυτό συνεπάγεται»

Ιαπωνικά γλυκά που υπόσχονται να μεγαλώσουν το στήθος: Τι ισχυρίζονται οι κατασκευαστές τους | iefimerida.gr 0

Ιαπωνικά γλυκά που υπόσχονται να μεγαλώσουν το στήθος: Τι ισχυρίζονται οι κατασκευαστές τους | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ