Υπόγειες κόντρες στη Χρυσή Αυγή -Ο «μοναχικός» Παπάς και οι υποτονικοί Κασιδιάρης και Παναγιώταρος - iefimerida.gr

Υπόγειες κόντρες στη Χρυσή Αυγή -Ο «μοναχικός» Παπάς και οι υποτονικοί Κασιδιάρης και Παναγιώταρος

Υπόγειες κόντρες στη Χρυσή Αυγή -Ο «μοναχικός» Παπάς και οι υποτονικοί Κασιδιάρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, οι χρυσαυγίτες είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν τη δική τους ακροδεξιά τηλεοπτική φιέστα κάποια άλλα στελέχη της Χρυσή Αυγής επέδειξαν αξιοπρόσεκτη υποτονική παρουσία.

Οι Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρου στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής αντί να πρωταγωνιστούν, ως συνήθως, στις επιθέσεις, τις ύβρεις και τις αντικοινοβουλευτικές συμπεριφορές περιορίστηκαν σε ρόλο παρατηρητών, δίνοντας τροφή για υπόγειες κόντρες και ζητήματα εξουσίας στους κόλπους της ΧΑ.

Υπενθυμίζεται πως από τη στιγμή που ο αρχηγός του ακροδεξιού μορφώματος προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό, ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν αυτός που ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση.

Πάντως δεν πέρασε και απαρατήρητο η αγκαλιά και το φιλί των Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη που φάνηκε γαι τον πρώτοι να είναι κάτι τυπικό και για τον δεύτερο στιγμιότυπο για τους φωτογραφικού ςφακούς.

Την ίδια στιγμή εντύπωση προκαλεί και η στάση του υπαρχηγού Χρήστου Παππά, όταν γύρω του οι χρυσαυγίτες βουλευτές είχαν ανέβει στα έδρανα και ούρλιαζαν και απειλούσαν τους πάντες, ο ίδιος καθόταν ήρεμος στη θέση του. Λίγο μετά ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας και εκτός των καταγγελιών που έκανε, επιχειρούσε να διαχωρίσει τη θέση του από εγκληματικές ενέργειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ