Αυτά είναι τα νομοσχέδια που θα συζητηθούν στα θερινά τμήματα της Βουλής - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα νομοσχέδια που θα συζητηθούν στα θερινά τμήματα της Βουλής

Αυτά είναι τα νομοσχέδια που θα συζητηθούν από τα θερινά τμήματα της Βουλής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικά νομοσχέδια εκκρεμούν μετά τη λήξη της Συνόδου της Βουλής και που, πιθανότατα, θα πρέπει να συζητηθούν από τα Θερινά Τμήματα ή από τον Οκτώβριο, με τη νέα Σύνοδο.Μεταξύ αυτών, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και το νομοσχέδιο «Δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας» γνωστό και ως νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ», για την οποία πολλοί βουλευτές έχουν διατυπώσει σοβαρότατες επιφυλάξεις.

Επίσης, εκκρεμούν το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής- Θεσσαλονίκης, το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις θεμάτων Εφοδιαστικής» αλλά και το νομοσχέδιο για τις υδατοκαλλιέργειες.

Ποια έχουν αναρτηθεί στο opengov για δημόσια διαβούλευση

Την ίδια ώρα, δεκαεννέα νομοσχέδια με κρίσιμες διατάξεις έχουν βγει στη διαβούλευση από την κυβέρνηση και είναι τα εξής:

Ενσωμάτωση οδηγιών

Σε εκκρεμότητα, από την προηγούμενη Σύνοδο εξάλλου, βρίσκεται η ενσωμάτωση οδηγιών όπως αυτή για τη θέσπιση διαδικασιών για τις μεταμοσχεύσεις μεταξύ κρατών, που περιλαμβάνει και διατάξεις για την ψυχική υγεία και την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η ενσωμάτωση οδηγίας για το δημόσιο λογιστικό και η οδηγία για την προστασία όλων των προσώπων από αναγκαστική εξαφάνιση.

Φωτογραφία Eurokinissi -Γιώργος Κονταρίνης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ