Νέα στοιχεία: Δύο 12χρονα κορίτσια αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν συνομήλικες τους στις ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία: Δύο 12χρονα κορίτσια αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν συνομήλικες τους στις ΗΠΑ [εικόνες]

Νέα στοιχεία για την απόπειρα δολοφονίας 12χρονης από συνομήλικες της στις ΗΠΑ [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας μίας 12χρονης με 19 μαχαιριές από τις συνομήλικες φίλες της, που προσπαθούσαν να αποδείξουν την ύπαρξη ενός φανταστικού πλάσματος που ονομάζεται «Slenderman».

«Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι ο Slenderman είναι πραγματικός και θέλαμε να αποδείξουμε στους σκεπτικιστές ότι κάνουν λάθος» δήλωσε το ένα από τα κορίτσια, στο Αστυνομικό Τμήμα Waukesha στο νοτιοανατολικό Ουισκόνσιν.

Τη Δευτέρα, τα δύο κορίτσια συνελήφθησαν ως ενήλικες για την απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού με πρόθεση. Θύμα τους, ένα άλλο 12χρονο κορίτσι από τη Γουακέσα, που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Καθότι τα κορίτσια δικάζονται ως ενήλικες, τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα. Πρόκειται για την Μόργκαν Γκέισερ και την Ανισα Βέιερ, οι οποίες είπαν στην αστυνομία ότι έμαθαν για τον Slenderman σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται CreepyPasta.

Σύμφωνα με τον Τζέιμς Μακ Καν, συνιδρυτή του Paranormal, το πλάσμα Slenderman εμφανίζεται σε πλήθος μυθιστορημάτων που κάνουν λόγο για ένα δαίμονα που τραυματίζει και απαγάγει παιδιά. «Πιστεύεται ότι για να φτάσει κάποιος στην σφαίρα του Slenderman και να τον δει θα πρέπει να σκοτώσει ένα παιδί» εξηγεί ο Μακ Καν.

Τα δύο κορίτσια φαίνεται ότι σχεδίαζαν τη δολοφονία από τις αρχές του χρόνου και για λόγους που δεν είναι ακόμη σαφείς, επέλεξαν το 12χρονο θύμα, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Γκέισερ και η Βέιερ έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους την Παρασκευή, όταν τα τρία κορίτσια θα περνούσαν τη νύχτα στο σπίτι της Γκέισερ. Οπως αναφέρουν, σχεδίαζαν να σκοτώσουν το κορίτσι το επόμενο πρωί, σε ένα μπάνιο σε ένα κοντινό πάρκο, αφού όπως αναφέρει η Βέιερ, ήξερε ότι το πάτωμα του μπάνιου είχε μια διαρροή και το αίμα θα μπορούσε να τρέξει προς τα κάτω χωρίς να γίνει αντιληπτό.

Το Σάββατο το πρωί, τα κορίτσια πήγαν να παίξουν στο πάρκο. «Καθώς έφευγαν για το πάρκο το θύμα περπατούσε μπροστά τους και η Γκέισερ σήκωσε την αριστερή πλευρά του λευκού φούτερ της και έβγαλε το μαχαίρι από τη ζώνη της μέσης της» εξηγεί η αστυνομία. «Τότε η Βέιερ κοίταξε με νόημα την Γκέισερ σαν να μην πίστευε ότι πραγματικά συμβαίνει»

«Οταν τα κορίτσια έφτασαν στην τουαλέτα του πάρκου, η ΓΚέισερ έδωσε το μαχαίρι στο Βέιερ ώστε να μπορέσει η ίδια να κρατήσει το θύμα κάτω, αλλά στη συνέχεια η Γκέισερ έπαθε νευρικό κλονισμό.» εξηγούν οι αστυνομικοί.

Τα κορίτσια πήγαν τελικά έξω και αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό. Αυτό το παιχνίδι γρήγορα μετατράπηκε σε έναν αγώνα για την επιβίωση του θύματος, όταν η Βέιερ τη διέταξε να ξαπλώσει μπρούμυτα και μια σύντομη πάλη ακολούθησε, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η Βέιερ είπε στην αστυνομία ότι η Γκέισερ ήταν αρχικά διστακτική να μαχαιρώσει το θύμα και είπε «εγώ δεν πρόκειται να το κάνω μέχρι να μου πεις» και η Βέιερ φέρεται να απάντησε «χτύπα τη τώρα»

Στη συνέχεια, η Γκέισερ ξεκίνησε να μαχαιρώνει το θύμα, το οποίο παρά τους τραυματισμούς του κατάφερε να σηκωθεί και να ουρλιάξει «σας μισώ». Στη συνέχεια προσπάθησε να περπατήσει σε ένα κοντινό δρόμο, αλλά η Βέιερ την άρπαξε και την τράβηξε πίσω και της είπε να κάτσει ήσυχη και ότι θα καλέσουν βοήθεια, παρόλο που δεν είχαν την πρόθεση να το κάνουν ανακοίνωσε η αστυνομία. Η Βέιερ είπε στην αστυνομία ότι ήθελε το θύμα να πεθάνει ώστε να μπορέσουν να δουν τον Slenderman.

Τα δύο κορίτσια, στη συνέχεια, άφησαν το θύμα και ξεκίνησαν για τον Εθνικό Δρυμό Νικολετ στο βόρειο Wisconsin, όπου υποτίθεται ότι πίστευαν ότι ζούσε ο Slenderman.

Το θύμα, με πολλές μαχαιριές στον κορμό, τα πόδια και τα χέρια της, κατάφερε να συρθεί έξω από το δάσος όπου την εντόπισε ένας διερχόμενος ποδηλάτης και κάλεσε το 911, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η καταγγελία αναφέρει ότι το θύμα είπε αρχικά ότι είχε μαχαιρωθεί από την Μόργκαν Γκέισερ. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν λίγο αργότερα, ενώ περπατούσαν κοντά στο Interstate 94, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οταν ανακρίθηκαν από την αστυνομία, η Βέιερ είπε: «Το κακό κομμάτι του εαυτού μου ήθελε να πεθάνει, το καλό κομμάτι του εαυτού μου ήθελε να ζήσει.»

Η Γκέισερ φέρεται να επιβεβαίωσε στην αστυνομία πολλά από αυτά που τους είπε η Βέιερ, αλλά ισχυρίστηκε ότι η Βέιερ ήταν η πρώτη που μαχαίρωσε το θύμα.

Η Γκέισερ τελικά είπε ότι λυπάται για αυτό που συνέβη, σύμφωνα με την αστυνομία, αλλά πρόσθεσε: «Είναι παράξενο, αλλά δεν αισθάνομαι τύψεις.»

Κατά την αρχική εμφάνιση των κοριτσιών στο δικαστήριο τη Δευτέρα, η δικηγόρος της Γκέισερ, Ντόν Κάλτσερ είπε ότι «η οικογένειά της είναι πολύ σοκαρισμένη με ότι έχει συμβεί». Ο Τζοζεφ Σμιθ, δικηγόρος της Βέιερ αρνήθηκε να σχολιάσει.

Νέα στοιχεία: Δύο 12χρονα κορίτσια αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν συνομήλικες τους στις ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νέα στοιχεία: Δύο 12χρονα κορίτσια αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν συνομήλικες τους στις ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ δολοφονία 12χρονη Ουισκόνσιν Slenderman
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ