Το καλύτερο, μακράν, μπέργκερ στην Αθήνα το σερβίρει το Burger Times στη Γλυφάδα -Είναι αυθεντικό, λαχταριστό και οικονομικό [εικόνες] - iefimerida.gr

Το καλύτερο, μακράν, μπέργκερ στην Αθήνα το σερβίρει το Burger Times στη Γλυφάδα -Είναι αυθεντικό, λαχταριστό και οικονομικό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολο πράγμα να βρεις πλέον ήσυχες γειτονιές στο κέντρο της Γλυφάδας για φαγητό, μακριά από την πλατεία Εσπερίδων -που έχει γίνει το νέο trend- όχι όμως κι ακατόρθωτο. Στην χαλαρή Κωνσταντινουπόλεως, θα συναντήσεις το μπεργκεράδικο Burger Times, ένα μαγαζί που σερβίρει σπιτικά μπέργκερς με πιστοποιημένο Angus beef χωρίς πρόσθετα διογκωτικά και μεξικάνικες γεύσεις που σε κερδίζουν από την πρώτη μπουκιά.

Λίγα τραπέζια σε ατμόσφαιρα αμερικανικού diner 60s-70s, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, με ρετρό κάδρα στους τοίχους, κόκκινους καναπέδες και κλασσική ροκ ή τζαζ στα ηχεία, ό, τι πρέπει για να μπορείς να μιλήσεις και να φας σαν άνθρωπος χωρίς βαβούρες και χαμό. Μία οικογενειακή επιχείρηση με ιδιοκτήτες έμπειρους στον χώρο της εστίασης από τo 1976 –η οποία τελευταία μάλιστα, έχει γίνει κλασικό στέκι μπασκετμπολιστών και αθλητών.

Δείτε τι είναι αυτό που κάνει τα μπέργκερς στο Burger Times ανεπανάληπτο, φωτογραφίες από το μαγαζί και τιμές στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γλυφάδα μπέργκερ μπιφτέκι Burger Times
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ