Πυρά Κωνσταντοπούλου για το κλείσιμο Ολομέλειας: Σύμπραξη Προέδρου και Πρωθυπουργού για να μην απονεμηθεί Δικαιοσύνη - iefimerida.gr

Πυρά Κωνσταντοπούλου για το κλείσιμο Ολομέλειας: Σύμπραξη Προέδρου και Πρωθυπουργού για να μην απονεμηθεί Δικαιοσύνη

Πυρά Κωνσταντοπούλου για το κλείσιμο Ολομέλειας: Σύμπραξη Προέδρου και Πρωθυπουρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σύμπραξη Προέδρου της Δημοκρατίας και πρωθυπουργού ώστε να υπονομευθεί το έργο της Δικαιοσύνης κάνει λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφορικά με το κλείσιμο της Ολομέλειας της Βουλής.Η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλάει για «σύμπραξη των δύο κορυφαίων πολιτειακών παραγόντων της χώρας» και τόνισε ότι αυτή στοχεύει στην «στην υπονόμευση της ίδιας της Δημοκρατίας, στην παρεμπόδιση απονομής της Δικαιοσύνης και στην φαλκίδευση της Διαφάνειας στη λειτουργία του Κράτους».

Στην ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

Και τούτο διότι, με το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής και την «κήρυξη της λήξης των εργασιών της Β' Συνόδου της ΙΕ Βουλευτικής Περιόδου», θα συμβούν τα εξής:

«Η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα ηθικό, πολιτικό ή δημοκρατικό δικαίωμα να ενεργεί νοθεύοντας και υπονομεύοντας για άλλη μια φορά τη δημοκρατική λειτουργία» σημειώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι «Ο Πρόεδρος όφειλε να απόσχει από την υπογραφή της πράξης. Υπογράφοντας και αυτή την πράξη εκτροπής, δεν περισώζει ούτε τα προσχήματα και αποκαλύπτει τι είδους Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλουν να εκλέξουν «όλοι μαζί» εκείνοι που έχουν αναγάγει σε τρόπο ζωής και λόγο ύπαρξης την εξουσία από την οποία έχουν γαντζωθεί τα χρεοκοπημένα και υπόλογα στο λαό και την ιστορία κόμματά τους».

Τέλος η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι η μόνη δημοκρατική πράξη θα είναι να προκηρύξει η κυβέρνηση εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ