Η ομορφιά είναι κάτω από το δέρμα: Πάσχει από σπάνια διαταραχή και τη χρησιμοποιεί για να βοηθήσει άλλους - iefimerida.gr

Η ομορφιά είναι κάτω από το δέρμα: Πάσχει από σπάνια διαταραχή και τη χρησιμοποιεί για να βοηθήσει άλλους

Η ομορφιά είναι κάτω από το δέρμα: Πάσχει από σπάνια διαταραχή και τη χρησιμοποι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάσχει από μια σπάνια διαταραχή, τη χρησιμοποιεί όμως για να βοηθήσει τους ανθρώπους με δυσμορφία μέσα από παραγωγές του BBC αλλά και ταινίες, όπως το Under the skin, πλάι στη Σκάρλετ Γιαχάνσον. 'Ενας αληθινά όμορφος άνθρωπος.Κάποτε στο Λονδίνο, νύχτα, ένας μεθυσμένος είχε βαλθεί να του τραβάει το πρόσωπο νομίζοντας ότι ήταν μάσκα. Δεν ήταν. Ο Άνταμ Πίρσον έχει μια σπάνια διαταραχή (όχι και τόσο σπάνια, αφού εκδηλώνεται σε 1 στους 2.300 ανθρώπους) που δημιουργεί καλοήθεις όγκους στις απολήξεις των νεύρων. Στη δική του περίπτωση οι περισσότεροι εμφανίστηκαν στο πρόσωπό του στο γυμνάσιο. κάνοντας τη ζωή του κόλαση. Αφού τα περισσότερο δημοφιλή, και όχι μόνο, παιδιά άρχισαν να τον αποκαλούν «χοντρόφατσα», «Κουασιμόδο», «άνθρωπο- ελέφαντα».


Εκείνος πώς απάντησε; Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον κι έπειτα ξεκίνησε να δουλεύει στο BBC, ενώ φέτος τον είδαμε στην ταινία τουΤζόναθαν Γκλέιζερ, Κάτω Από Το Δέρμα, δίπλα στην Σκάρλετ Γιοχάνσον.

Διαβάστε περισσότερα για τον υπέροχο Ανταμ Πιρσον στο popaganda.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ