Ετοιμάζουν «μεταγραφές» ανεξάρτητων βουλευτών οι ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Ετοιμάζουν «μεταγραφές» ανεξάρτητων βουλευτών οι ΑΝΕΛ

Ετοιμάζουν «μεταγραφές» ανεξάρτητων βουλευτών οι ΑΝΕΛ -Στα σκαριά και συνεργασία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο, να εξαπολύει επίθεση κατά των παραιτηθέντων βουλευτών και να τονίζει ότι «όποιος θέλει να φύγει ας το κάνει τώρα».Ωστόσο, η θυελλώδης συνεδρίαση φαίνεται πως έβγαλε και... είδηση, καθώς, συνεργάτης του προέδρου του κόμματος ανέφερε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ότι σύντομα θα υπάρξουν προσχωρήσεις νέων προσώπων στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι θα προέρχονται από τους υπόλοιπους ανεξάρτητους βουλευτές.

Επιπλέον, ο συνεργάτης του κ. Καμμένου τόνισε ότι επίκειται και συνεργασία με δύο μικρά κόμματα από τον «ευρύτερο δημοκρατικό -πατριωτικό χώρο», αλλά κάτι τέτοιο θα συζητηθεί και θα τεθεί υπό έγκριση στο προσεχές Εθνικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει στις 14 και 15 Ιουνίου.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ