Οι «δαγκωματιές» του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Οταν μύρισα για πρώτη φορά την τσίκνα έξω από το γήπεδο» - iefimerida.gr

Οι «δαγκωματιές» του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Οταν μύρισα για πρώτη φορά την τσίκνα έξω από το γήπεδο»

Οι «δαγκωματιές» του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Οταν μύρισα για πρώτη φορά την τσίκν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις γηπεδικές εμπειρίες που τον στιγμάτισαν περιγράφει στο coppa.gr ο δημοφιλής παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος, ωστόσο, δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το αγωνιστικό κομμάτι.Οπως ο ίδιος δηλώνει δεν του ερχόταν στο μυαλό κάτι αθλητικό, ωστόσο, σημαντική ήταν για τον ίδιο η πρώτη φορά που έφαγε «τσικνιστό» έξω από το γήπεδο.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που έφαγα... Αν και για πολλά χρόνια είχα μια άρνηση. Πίστευα ότι δεν θα ήταν νόστιμα, δεν θα ήταν γευστικά. Αλλά τελικά έπεσα σε όλα έξω» γράφει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνεχίζει «Θυμάμαι τέλη δεκαετίας του '80 ερχόμενος από Χαλκιδική, με παρέα 10 ατόμων φτάνουμε στο Καυτατζόγλειο δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα Ηρακλή - ΑΕΚ. Όλοι μας φανατικοί Ηρακληδείς. Κάποιος από την παρέα πετάγεται και λέει «να φάμε κανένα βρώμικο και να πιούμε καμιά μπύρα».

Διαβάστε περισσότερα αθλητικά και τη συνέχεια του άρθρου στο coppa.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρώμικο, ποδόσφαιρο, Καυτατζόγλειο, παρουσιαστής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ