Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 52χρονος σάτυρος -Εδινε σε μικρά κορίτσια παιχνίδια και τα αποπλανούσε - iefimerida.gr

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 52χρονος σάτυρος -Εδινε σε μικρά κορίτσια παιχνίδια και τα αποπλανούσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και καιρό στο τμήμα ασφάλειας Πτολεμαΐδας υπήρχαν καταγγελίες ότι ένας 52χρονος κάτοικος της περιοχής είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος μικρών κοριτσιών, τα οποία προσέγγιζε χαρίζοντας τους παχνίδια.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι που διέμεναν οι δύο φίλοι του και τον συνέλαβαν παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να αντισταθεί.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία εισαγγελέα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες μνήμης, δύο συσκευές αποθήκευσης αρχείων - usb sticks - και δέκα ψηφιακοί δίσκοι.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 52χρονος, μέσα στο οποίο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, παιδικά αντικείμενα και παιχνίδια.

Ο 52χρονος, καθώς και οι δύο φίλοι του,- ηλικίας 28 και 30 ετών αντίστοιχα - που συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ