H βασίλισσα της ντίσκο Γκλόρια Γκέινορ στην Αθήνα για να τραγουδήσει σε πάρτι Ελληνα εφοπλιστή [βίντεο] - iefimerida.gr

H βασίλισσα της ντίσκο Γκλόρια Γκέινορ στην Αθήνα για να τραγουδήσει σε πάρτι Ελληνα εφοπλιστή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ι will survive! Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα τραγούδια που θα πει η σούπερ σταρ της ντίσκο Γκλόρια Γκέινορ, που έρχεται στη χώρα μας για μία μέρα προκειμένου να τραγουδήσει σε πάρτι Ελληνα εφοπλιστή. Την ίδια ώρα, Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει βάλει λυτούς και δεμένους να πάει στο πάρτι του Ριμπολόβλεφ αύριο στον Σκορπιό!

Γράφει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:
«Γυρίζοντας στα «Ποσειδώνια 2014» πληροφορούμαι ότι η διάσημη βασίλισσα της disco Γκλόρια Γκέινορ φθάνει στην Ελλάδα για να τραγουδήσει στο big party Greek shipowner. Προσκεκλημένη αποκλειστικά. Η κ. Γκέινορ την τελευταία φορά που είχε επισκεφτεί την Αθήνα ήταν το 2008. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά την Αθήνα θα πετάξει στο Μόντε Κάρλο.
Η Γκλόρια θα τραγουδήσει κάτω από τις πολύχρωμες disco balls, γνωστή όμως Greek singer (του λαϊκού ρεπερτορίου) πληροφορούμαι ότι εδώ και μήνες προσπαθούσε να βρει connection για να τραγουδήσει στο πολυσυζητημένο αυριανό party της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια μέσα από συνεντεύξεις της σε διάφορα κανάλια διέδιδε ότι την είχε προσκαλέσει στο ιδιόκτητο νησί ο ίδιος ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ…»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ