Η προσγείωση που κόβει την ανάσα -Εκανε ηλιοθεραπεία και το αεροπλάνο πέρασε εκατοστά από πάνω του [βίντεο] - iefimerida.gr

Η προσγείωση που κόβει την ανάσα -Εκανε ηλιοθεραπεία και το αεροπλάνο πέρασε εκατοστά από πάνω του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τουρίστας σίγουρα υπέστη σοκ όταν εκεί που απολάμβανε τον ήλιο και την καυτή άμμο, διαπίστωσε πως τον χώρισαν ελάχιστα εκατοστά από ένα αεροπλάνο.

Ο 52χρονος πιλότος Juergen Drucker αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση σε παραλία του νησιού Heligoland, στη βόρεια Γερμανία.

Κατά τη προσπάθειά του αυτή, πέρασε από πάνω από έναν ανυποψίαστο λουόμενο ενώ στη συνέχεια ισοπέδωσε έναν φράχτη. «Λυπάμαι πραγματικά. Δεν ήταν και από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μου στο κόκπιτ», ανέφερε ο ίδιος.

«Προς υπεράσπισή μου πάντως έχω να πω ότι δεν τον είδα γιατί ήταν ξαπλωμένος αλλά είμαι πολύ ευγνώμων που όλα πήγαν καλά και δεν προσγειώθηκα πάνω του..».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ