Ψηφιακή συμμαχία για τη γυναικεία απασχόληση -Μια πρωτοβουλία από τη γ.γ. Ισότητας Βάσω Κόλλια - iefimerida.gr

Ψηφιακή συμμαχία για τη γυναικεία απασχόληση -Μια πρωτοβουλία από τη γ.γ. Ισότητας Βάσω Κόλλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρότυπο για την ευρωπαϊκή επιτροπή αποτελεί η πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Ισότητας Βάσως Κόλλια να συστήσει μια «ψηφιακή συμμαχία» για τη γυναικεία απασχόληση.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας με την ονομασία «Women and girls go digital in Greece» η κυρία Κόλλια πέτυχε στην Ελλάδα την κινητοποίηση και την συνεργασία 21 ισχυρών ευρωπαίων και Ελλήνων εταίρων με κοινό στόχο τη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων των γυναικών και την ενίσχυση του ρόλου τους στον τομέα της τεχνολογίας.
Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή επιτροπή, το εγχείρημα της Βάσως Κόλλια αποτέλεσε πυξίδα για την προώθηση μιας αντίστοιχης ενισχυμένης συνεργασίας, αυτή του «Ελληνικού εθνικού Συνασπισμού» για την ψηφιακή οικονομία, ως ενέργεια ευαισθητοποίησης για τις ψηφιακές δεξιότητες, με στόχο τους νέους και τους πιθανούς επιχειρηματίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ