Απολογητικό υπόμνημα 40 σελίδων κατέθεσε ο Στάθης Μπούκουρας - iefimerida.gr

Απολογητικό υπόμνημα 40 σελίδων κατέθεσε ο Στάθης Μπούκουρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπολογητικό υπόμνημα 40 σελίδων κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητος, Στάθης Μπούκουρας ο οποίος από το πρωί απολογείται για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προφυλακισμένος για το αδίκημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Με την απολογία του κ. Μπούκουρα σήμερα ανοίγει ο νέος κύκλος απολογιών των χρυσαυγιτών βουλευτών. Τη σκυτάλη θα πάρουν στις 6 Ιουνίου ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης, στις 10 του μήνα ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 και 13 Ιουνίου η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ στις 16 Ιουνίου ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μιλώντας ευθέως για παράνομες ενέργειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ