Σκανδαλίδης: Μετά τις εκλογές, κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σκανδαλίδης: Μετά τις εκλογές, κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κανένας από μόνος του δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει για την τύχη ενός ιστορικού κόμματος» διαμηνύει με άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης.

Επισημαίνει πως πρέπει να ενωθούν οι υπαρκτές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ που σήμερα είναι διάσπαρτες παντού και μέσα από ένα ανοιχτό, μαζικό, αντιπροσωπευτικό Συνέδριο να ληφθούν αποφάσεις για την πορεία του χώρου.

Σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδη «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει το οριστικό τέλος του ιστορικού του συμβιβασμού με τη δεξιά στις ερχόμενες εκλογές. Να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με όλες τις δυνάμεις του χώρου, συμπεριλαμβανομένων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπλέον τονίζει πως πρέπει να μετεξελιχθεί σε ένα κόμμα - σύγχρονο θεσμό που να φεύγει από την ιδιοκτησιακή αντίληψη του κάθε αρχηγού ή φιλόδοξου στελέχους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ