Ενα αλλιώτικο στοίχημα ξεκίνησε στο Facebook: Κάντε 20 δευτερόλεπτα πους απς - iefimerida.gr

Ενα αλλιώτικο στοίχημα ξεκίνησε στο Facebook: Κάντε 20 δευτερόλεπτα πους απς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή την Κυριακή 1 Ιουνίου περίπου 800.000 άτομα θα ακολουθήσουν το στοίχημα ενός φυσικοθεραπευτή που λέγεται «Στοίχημα 30 ημερών».

Πρόκειται για ένα στοίχημα που συνίσταται στο να ξεκινήσει κάποιος πους απς επί 20 δευτερόλεπτα και να τα κάνει καθημερινά επί 30 ημέρες.

Το καλοκαίρι έφτασε, το μαγιό γίνεται εφιάλτης και τέτοιου είδους «στοιχήματα» γίνονται πλέον συνήθεια στα social media. Το συγκεκριμένο στοίχημα αποβλέπει στο να αυξάνει κάποιος καθημερινά το χρόνο των πους απς, όσο αντέχει, και τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

Ωστόσο, δεν επιθυμούν όλοι να περάσουν ένα μήνα κάνοντας ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά και δυνατά χέρια. Αλλα στοιχήματα εμφανίζονται λοιπόν στο facebook που λέγονται «Στοίχημα 30 ημέρες καναπέ», «Στοίχημα 30 ημέρες μπύρα» κλπ.

Ενα αλλιώτικο στοίχημα ξεκίνησε στο Facebook: Κάντε 20 δευτερόλεπτα πους απς | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ