Οι χειροποίητες πίτες για τις οποίες παραμιλάει το Κολωνάκι -Τα δύο κορίτσια του Pie Works φτιάχνουν ότι πιο πρωτότυπο έχετε φάει [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι χειροποίητες πίτες για τις οποίες παραμιλάει το Κολωνάκι -Τα δύο κορίτσια του Pie Works φτιάχνουν ότι πιο πρωτότυπο έχετε φάει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Pie Works. Ολόλευκο και χαριτωμένο σε μίνιμαλ «ρυθμούς», με λίγα τραπέζια στο πεζοδρόμιο και ανοιχτή κουζίνα, δίνει την εντύπωση πως αστράφτει από καθαριότητα και σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τις χειροποίητες παραδοσιακές αλλά και «πειραγμένες» πίτες του που έχουν ταρακουνήσει όλη την γειτονιά.

Πρωταγωνίστριες του μαγαζιού, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, η Νίκη –πρώην οικονομολόγος και μουσικός και η Ελπίδα που έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης (La Pasteria, Kuzina κ.α). Δύο γυναίκες με καταγωγή από το Αίγιο, 30 χρόνια φίλες, άμεσες με χιούμορ και μεράκι στο νέο εγχείρημα. «Θέλαμε να μοιραστούμε με τον κόσμο ένα κομμάτι από μέσα μας, κάτι φρέσκο, δημιουργικό» μου λέει η Νίκη «όχι άλλο ένα all day café. Δοκιμάσαμε του κόσμου τις πίτες, παρακολουθήσαμε μια σχολή σεφ με καθηγητή τον Βαγγέλη Δρίσκα και μπήκαμε στο «όνειρο» δυναμικά, αδράξαμε την μέρα που λένε κι ανοίξαμε το Pie Works».

Δείτε όλες τις απίθανες πίτες που φτιάχνουν τα δυο κορίτσια, το πού ακριβώς βρίσκεται το μαγαζί και φυσικά φωτογραφίες στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ