Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν παιδικό νοσοκομείο στο Σλαβιάνσκ - Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα - iefimerida.gr

Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν παιδικό νοσοκομείο στο Σλαβιάνσκ - Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα

Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν παιδικό νοσοκομείο στο Σλαβιάνσκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νοσοκομείο για παιδιά στο Σλαβιάνσκ της Ανατολικής Ουκρανίας βομβάρδισε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο ουκρανικός στρατός. Δεν υπάρχουν ακόμα αναφορές για θύματα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Russia Today το οποίο επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στις 5 το πρωί τοπική ώρα, βόμβες έπεσαν σε παιδική πολυκλινική στο κέντρο της πόλης και στο χώρο υποδοχής που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρότατες υλικές ζημιές, αλλά, σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις, δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα.

Οπως όλα δείχνουν, οι συγκρούσεις ανάμεσα σε δυνάμεις του ουκρανικού στρατού και φιλορώσους αυτονομιστές συνεχίζονται χωρίς καμία διάθεση αποκλιμάκωσης. Χθες, δυνάμεις των αυτονομιστών κατέρριψαν ουκρανικό ελκόπτερο προκαλώντας το θάνατο 14 ανθρώπων.

Φωτογραφία: Ria Novosti/Russia Today

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ