Η Emily Blunt ζαλίζει το Χόλιγουντ με τα απίθανα ρούχα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Emily Blunt ζαλίζει το Χόλιγουντ με τα απίθανα ρούχα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφησε άφωνο το Χόλιγουντ η ηθοποιός Εμιλυ Μπλάντ αφού εμφανίστηκε σε κοσμικό γκαλά, ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της, φορώντας ένας υπέρκομψο κόκκικο φόρεμα Prada. Χωρίς ίχνος περιττών κιλών η αμερικανίδα σταρ έλαμψε με την παρουσία της.

Εγινε παγκόσμια γνωστή από την συμμετοχή της στην ταινία Και ο Διάβολος φορούσε Prada, στην οποία υποδυόταν τη γραμματέα μιας διαβολεμένης διευθύντριας περιοδικού μόδας που θα μπορούσε να είναι η Αννα Γουίντουρ της Vogue.

Η Μπλαντ έκανε πολύ δρόμο από τότε στον κινηματογράφο και απέκτησε ένα look που πολλοί ζηλεύουν στο Χόλιγουντ, με το σοφιστικέ και ταυτόχρονα σέξυ στυλ της.
Η Εμιλυ Μπλαντ παντρεύτηκε τον σταρ John Krasinski, με τον οποίο αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Χόλιγουντ και πρόσφατα αγόρασαν μια βίλα αξίας 2.575.000 δολάρια στους λόφους του Μπέβερλι Χιλς.

Το κόκκινο Prada που εντυπωσίασε:

Oι εμφανίσεις της αναλύονται από περιοδικά μόδας και τα ρούχα που φοράει γίνονται ανάρπαστα: Είναι πια fashion icon

Kαι η Ζιζέλ στην ταινία Ο Διάβολος φορούσε Prada

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χόλιγουντ Ηθοποιός ρούχα Εmily Blunt
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ