Τι απαντάει το Κτηματολόγιο για τη στάση πληρωμών και τα λουκέτα σε γραφεία - iefimerida.gr

Τι απαντάει το Κτηματολόγιο για τη στάση πληρωμών και τα λουκέτα σε γραφεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΚΧΑ Α.Ε., με ανακοίνωσή της, ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 29 Μαΐου εγκρίθηκε η διάθεση μέρους αποθεματικών της εταιρείας σε προγραμματισμένη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.Η εταιρεία στο κείμενό της απαντάει και σε δημοσιεύματα που ήθελαν το Κτηματολόγιο να έχει κηρύξει στάση πληρωμών και να έχει αρχίσει το κλείσιμο γραφείων σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εγκρίθηκε σήμερα 29 Μαΐου 2014, η διάθεση μέρους των αποθεματικών χρημάτων της ΕΚΧΑ ΑΕ, μετά την - προγραμματισμένη από καιρό - συνάντηση του αναπ. Υπουργού Οικονομικών, Χ. Σταϊκούρα, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΚΧΑ ΑΕ, Η. Λιακόπουλο, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ Σ. Αλεξιάδη.

Ορισμένοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, δημοσιεύοντας «ηχηρούς» τίτλους, αδικώντας την τεράστια προσπάθεια εκ μέρους του Υπουργείου Περιβάλλοντος, της διοίκησης και των εργαζομένων της ΕΚΧΑ ΑΕ, για την προώθηση του έργου και την ομαλή λειτουργία της εταιρίας.

Κανένα γραφείο Κτηματογράφησης δεν έχει κλείσει, η εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλη την Ελλάδα, γίνεται καθημερινά με ταχύτητα, ποιότητα και σεβασμό. Το Εθνικό Κτηματολόγιο προχωράει σε σταθερές βάσεις και με επιταχυνόμενα βήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ