Μία «τρικυμία»χρωμάτων -Φωτογράφος μάς ταξιδεύει σε πολύχρωμα κύματα χωρίς τη χρήση μοντάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Μία «τρικυμία»χρωμάτων -Φωτογράφος μάς ταξιδεύει σε πολύχρωμα κύματα χωρίς τη χρήση μοντάζ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βλέποντας τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα πολύχρωμα κύματα θα μπορούσε να πει απλά κανείς, ότι πρόκειται για ένα ωραίο τρικ που έγινε με τη βοήθεια φωτομοντάζ. Και όμως το μυστικό κρύβεται αλλού.

Ο Γάλλος φωτογράφος Arnaud Lajeunie ζει και εργάζεται στο Παρίσι, αφιερώνοντας τις περισσότερες ώρες της ζωής του στη... θάλασσα.

Το χόμπι του συμπεριλαμβάνει ένα άλμπουμ από εντυπωσιακές εικόνες των κυμάτων του ωκεανού που βάφονται με ζωηρά χρώματα. Πώς ο Arnaud βάζει χρώμα στις φωτογραφίες του;

Σύμφωνα με το flavorwire χρησιμοποιεί βαφές, φιλικές προς το περιβάλλον, οι οποίες έχουν βάση τη ζάχαρη. Σκοπός του μέσα από αυτό το απίστευτο «ταξίδι» είναι να ευαισθητοποιήσει τους Γάλλους σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, υποστηρίζοντας πως «η ρύπανση απομακρύνει τον άνθρωπο από τη φύση και ο δεσμός μεταξύ μας σπάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ