Μπολτ, ένας ζωντανός θρύλος -Ο άνθρωπος «αστραπή», με δικά του λόγια - iefimerida.gr

Μπολτ, ένας ζωντανός θρύλος -Ο άνθρωπος «αστραπή», με δικά του λόγια

Μπολτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για τον άνθρωπο αστραπή! Αυτόν που δεν θες ποτέ να σε κυνηγήσει. Θα ήθελε να είναι ποδοσφαιριστής ή να είχε ασχοληθεί με το κρίκετ που λάτρευε από μικρός, όμως η ζωή τον.... έριξε στον στίβο. Δυστυχώς για όλους τους άλλους σπρίντερ της εποχής του, το βάθρο και η κορυφή για την ώρα είναι κατειλημμένη. Γεννημένος στο Τρελόνι στην μακρινή Τζαμάϊκα μόνο "τρελός" θα μπορούσε να είναι! Ωραίος τρελός όμως. Η κάθε του κούρσα είναι και μια παράσταση, πριν καν ξεκινήσει. Από το ζέσταμα όταν παίζει με τον τηλεοπτικό φακό μέχρι και τον τερματισμό και τα επινίκια.

Ο Γιουσέϊν Μπόλτ ο "πρωταθλητής των πρωταθλητών" όπως τον βάφτισε η Equipe, ο άνθρωπος που σπάει όλα τα κοντέρ, αυτός που έτρεξε τα 100 μέτρα σε 9.58 και έχει στην τροπαιοθήκη του ήδη 6 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακού αγώνες, έγραψε την αυτοβιογραφία του. Το βιβλίο με τίτλο «Ταχύτερος από την αστραπή» κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις οι εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα αθλητικά και τη συνέχεια του άρθρου στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ