Βουλευτής πήρε το πτυχίο της -Με δύο χρόνια καθυστέρηση, πόζαρε με τήβεννο [εικόνες] - iefimerida.gr

Βουλευτής πήρε το πτυχίο της -Με δύο χρόνια καθυστέρηση, πόζαρε με τήβεννο [εικόνες]

Βουλευτής πήρε το πτυχίο της -Με δύο χρόνια καθυστέρηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως πολιτικός, είναι λογικό ότι οι ορκωμοσίες στις οποίες θα δίνει το παρών πλέον να έχουν να λαμβάνουν χώρο στη Βουλή. Η Κατερίνα Μάρκου θυμήθηκε όμως για λίγο τα φοιτητικά της χρόνια και βίωσε μία αντίστοιχη εμπειρία στο Πανεπιστήμιο.
Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ πήρε, με δύο χρόνια καθυστέρηση όπως είπε, στα χέρια της το πτυχίο της και έκανε ότι και οι υπόλοιποι φοιτητές σε τέτοιες περιστάσεις. Πόζαρε περιχαρής με την τήβεννο και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της στα social media.

«Παρόλο που πριν από δύο χρόνια τελείωσα το μεταπτυχιακό μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, με ειδίκευση στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία. Σήμερα κατάφερα να ορκιστώ!», έγραψε η κ. Μάρκου στο Facebook, κοινοποιώντας δύο φωτογραφίες.



Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ