Η πιο ακριβή «φανέλα» του Μουντιάλ -Είναι εξοντωτικά κιτς και κοστίζει 690 δολάρια - iefimerida.gr

Η πιο ακριβή «φανέλα» του Μουντιάλ -Είναι εξοντωτικά κιτς και κοστίζει 690 δολάρια

Η πιο ακριβή «φανέλα» του Μουντιάλ -Είναι εξοντωτικά κιτς και κοστίζει 690 δολάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «δρόμο» προς τη Βραζιλία, οι φανατικοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου δεν παρακολουθούν με αγωνία μόνο ποιοι παίκτες θα πέσουν στη «μάχη» του Μουντιάλ. Εχουν ήδη τσεκάρει και τις φανέλες που θα φορέσουν στο μεγάλο ραντεβού, καθώς έχουν κι αυτές τη σημασία τους. Καμία όμως δεν μοιάζει με εκείνη που σχεδίασε η Ντονατέλα Βερσάτσε. Ευτυχώς!

Ο οίκος μόδας παρουσίασε ένα t-shirt αφιερωμένο στο Μουντιάλ και εύκολα κερδίζει τον τίτλο της πιο ακριβής και κακόγουστης «φανέλας» του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ντονατέλα Βερσάτσε, που τη σχεδίασε, πιθανότατα δεν μπορούσε να επιλέξει το μοτίβο που θα κυριαρχούσε και έτσι τα έβαλε όλα, κυριολεκτικά.

Η μπλούζα, που κοστίζει 690 δολάρια έχει τα πάντα. Αλυσίδες, χρώματα από το καρναβάλι της Βραζιλίας, λουλούδια, ποδοσφαιριστές, μπάλες και βέβαια το κεφάλι μίας μέδουσας. Ο οίκος αποφάσισε να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο «αναμνηστικό» για το Μουντιάλ, αλλά η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι θα ήθελαν να κρατήσουν στη μνήμη τους αυτό το μπλουζάκι!

Η πιο ακριβή «φανέλα» του Μουντιάλ -Είναι εξοντωτικά κιτς και κοστίζει 690 δολάρια | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ